פסטה מסוג Andalini
להרתיח הסיר מים וכף מלח. עם הרתיחה להוסיף את הפסטה.לאחר שהן התרככו מעט. לסנן לתוך מסננת.
)אפשרי לשמור מעט מהמים לתוך בתבשיל.).
2
לטגן בצל ושום להוסיף עגבניות קצוצות או עגבניות שרי חצויות..
לטגן מעט להוסיף תבלנים ..פפריקה מלח ןפלפל ...להוסיף מי בישול בערך כוס . ורסק עגבניות למי שאןהב. אם חסר נוזלים להוסיף עוד חצי כוס..הרוטב צריך להיות מעט סמיך ...ולא דליל..
3
להוסיף גבעולי פזיליקום לסיר ו להוסיף את הפסטה לערבב מעט להנמיך את האש.כמה דק והפסטה מוכנה . תהנו הילה🍀🌺
לקשט עם בזיליקןם...
1
פסטה מסוג Andalini
להרתיח הסיר מים וכף מלח. עם הרתיחה להוסיף את הפסטה.לאחר שהן התרככו מעט. לסנן לתוך מסננת.
)אפשרי לשמור מעט מהמים לתוך בתבשיל.).
2
לטגן בצל ושום להוסיף עגבניות קצוצות או עגבניות שרי חצויות..
לטגן מעט להוסיף תבלנים ..פפריקה מלח ןפלפל ...להוסיף מי בישול בערך כוס . ורסק עגבניות למי שאןהב. אם חסר נוזלים להוסיף עוד חצי כוס..הרוטב צריך להיות מעט סמיך ...ולא דליל..
3
להוסיף גבעולי פזיליקום לסיר ו להוסיף את הפסטה לערבב מעט להנמיך את האש.כמה דק והפסטה מוכנה . תהנו הילה🍀🌺
לקשט עם בזיליקןם...