לבשל את הפסטה במים עם מעט שמן עד לריכוך לפי הוראות היצרן..
2
לטגן את הבצל עם השום, להוסיף את הפטריות החתוכות לתבל במלח ופלפל שחור, להוסיף את השמנת המתוקה להביא לרתיחה להוסיף את הפסטה לתקן תיבול לבשל בערך 5 דקות..
3
טעים בטירוף מנה נהדרת לשבועות או לארוחת ערב בתיאבון..
1
לבשל את הפסטה במים עם מעט שמן עד לריכוך לפי הוראות היצרן..
2
לטגן את הבצל עם השום, להוסיף את הפטריות החתוכות לתבל במלח ופלפל שחור, להוסיף את השמנת המתוקה להביא לרתיחה להוסיף את הפסטה לתקן תיבול לבשל בערך 5 דקות..
3
טעים בטירוף מנה נהדרת לשבועות או לארוחת ערב בתיאבון..