אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,404
צפיות

ספגטי ממכר ב-5 דקות של סבתא לאה

המתכון של
ספגטי ממכר ב-5 דקות של סבתא לאה

ממהרים, עייפים, רעבים, קבלו מתכון לספגטי טעים, טעים, קליל ומהיר הכנה, וכן גם הצמחונים, הטבעונים, הצליאקים יכולים להשתתף בחגיגה.

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לספגטי פסטו
  • 1 חבילת פסטה, ספגטי מספר 8 או 1 חבילת פסטה ללא גלוטן (חברת ברילה).
  • 4 כפות שמן זית.
  • 1 כפית מלח.
  • 1 כפית פלפל שחור.
  • 1 צנצנת של ממרח פסטו שנמכר במרכולים (180 גרם) או ממרח פסטו תוצרת בית, מה שאוהבים (אני השתמשתי בצנצנת פסטו איטלקי פרווה של אוליביה).
  • 1/2 כוס מיי בישול הפסטה.
  • להגשה רק אם רוצים
  • 1/4 כוס צנוברים טריים או קלויים, מה שאוהבים.
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום טריים.
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הפסטה לפי הוראות שעל גב האריזה, מוציאים כחצי כוס מיי בישול הפסטה (זהירות חם מאוד), מסננים היטב היטב.


  • 2

    מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את השמן זית, מלח, פלפל שחור, ממרח הפסטו, מיי בישול הפסטה ומערבבים היטב היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך לפי טעמכם.


  • 3

    מניחים את הפסטה בצלחות עמוקות, מפזרים מעל מעט צנוברים ומעטרים עם עלי בזיליקום, מגישים חם וזוללים.


  • 4

    זהו מוכן! אצלי הילדים והמבוגרים לא הפסיקו לזלול.


  • 5

    בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.


1

מכינים את הפסטה לפי הוראות שעל גב האריזה, מוציאים כחצי כוס מיי בישול הפסטה (זהירות חם מאוד), מסננים היטב היטב.


2

מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את השמן זית, מלח, פלפל שחור, ממרח הפסטו, מיי בישול הפסטה ומערבבים היטב היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך לפי טעמכם.


3

מניחים את הפסטה בצלחות עמוקות, מפזרים מעל מעט צנוברים ומעטרים עם עלי בזיליקום, מגישים חם וזוללים.


4

זהו מוכן! אצלי הילדים והמבוגרים לא הפסיקו לזלול.


5

בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים