ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לספגטי פסטו
-
1 חבילת פסטה, ספגטי מספר 8 או 1 חבילת פסטה ללא גלוטן (חברת ברילה).
-
-
-
-
1 צנצנת של ממרח פסטו שנמכר במרכולים (180 גרם) או ממרח פסטו תוצרת בית, מה שאוהבים (אני השתמשתי בצנצנת פסטו איטלקי פרווה של אוליביה).
-
-
להגשה רק אם רוצים
-
1/4 כוס צנוברים טריים או קלויים, מה שאוהבים.
-
1/4 כוס עלי בזיליקום טריים.
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הפסטה לפי הוראות שעל גב האריזה, מוציאים כחצי כוס מיי בישול הפסטה (זהירות חם מאוד), מסננים היטב היטב.
-
2
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את השמן זית, מלח, פלפל שחור, ממרח הפסטו, מיי בישול הפסטה ומערבבים היטב היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך לפי טעמכם.
-
3
מניחים את הפסטה בצלחות עמוקות, מפזרים מעל מעט צנוברים ומעטרים עם עלי בזיליקום, מגישים חם וזוללים.
-
4
זהו מוכן! אצלי הילדים והמבוגרים לא הפסיקו לזלול.
-
5
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מכינים את הפסטה לפי הוראות שעל גב האריזה, מוציאים כחצי כוס מיי בישול הפסטה (זהירות חם מאוד), מסננים היטב היטב.
2
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את השמן זית, מלח, פלפל שחור, ממרח הפסטו, מיי בישול הפסטה ומערבבים היטב היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך לפי טעמכם.
3
מניחים את הפסטה בצלחות עמוקות, מפזרים מעל מעט צנוברים ומעטרים עם עלי בזיליקום, מגישים חם וזוללים.
4
זהו מוכן! אצלי הילדים והמבוגרים לא הפסיקו לזלול.
5
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים