אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חבילה ספגטי
  • 2 בצלים קצוצים
  • גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • גמבה כתובה חתוכה לקוביות
  • פלפל חריף קצוץ
  • 2 עגבניות חתוכות לריבועים
  • מלח
  • פפריקה מתוקה בשמן טוניסאית
  • 3 כוסות מים
  • שמן קנולה
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר רחב מסדרים את הירקות בצורה עגולה באמצע שופכים את השמן מכסים ומטגנים עד שהירקות מתרככים..


  • 2

    שמים באמצע הסיר את הפסטה מוסיפים את המים ומבשלים מידי פעם מסדרים את הספגטי עד שהם מתרככים מוסיפים מלח ופפריקה מתוקה מכסים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה או עד שהספגטי מוכן..


  • 3

    מידי פעם מערבבים את הספגטי..


1

בסיר רחב מסדרים את הירקות בצורה עגולה באמצע שופכים את השמן מכסים ומטגנים עד שהירקות מתרככים..


2

שמים באמצע הסיר את הפסטה מוסיפים את המים ומבשלים מידי פעם מסדרים את הספגטי עד שהם מתרככים מוסיפים מלח ופפריקה מתוקה מכסים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה או עד שהספגטי מוכן..


3

מידי פעם מערבבים את הספגטי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים