ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
צנצנת וחצי רוטב לפסטה עם בזיליקום של ברילה
-
-
-
200 גר גבינה בולגרית מעודנת
-
-
250 גר גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
-
1
פרסתי את החצילים והקישואים לאורך וצליתי על פלאנצ'ה משני הצדדים והנחתי שיתקררו מעט בצלחת..
-
2
את דפי הלזניה שמתי במים חמים עם מעט שמן רק עד שהם מעט מתרככים.לא להשאיר יותר מדי במים אחרת הם נדבקים..
-
3
על משטח נקי להניח דף לזניה עליו חציל לפזר גבינה בולגרית ופרמזן מעל לשים קישוא ולפזר גבינה צהובה ולגלגל את הלזניה..
-
4
בתבנית פיירקס שמתי כחצי צנצנת רוטב ברילה בתחתית ועליו סידרתי את הגלילות ומעל שפכתי צנצנת שלמה של רוטב שכיסה את הגלילות ומעל פיזרתי גבינה צהובה מגורדת.כיסיתי בנייר כסף.
-
5
והכנסתי לתנור בחום 190.
-
6
כ40 דקות-זמן משוער משתנה מתנור לתנור.
-
7
כשהלזניה מוכנה להוציא מהתנור לתת לה קצת להתקרר לפני ההגשה שיהיה נח בחיתוך.בהצלחה.חופית אלמקייס❤ .
1
פרסתי את החצילים והקישואים לאורך וצליתי על פלאנצ'ה משני הצדדים והנחתי שיתקררו מעט בצלחת..
2
את דפי הלזניה שמתי במים חמים עם מעט שמן רק עד שהם מעט מתרככים.לא להשאיר יותר מדי במים אחרת הם נדבקים..
3
על משטח נקי להניח דף לזניה עליו חציל לפזר גבינה בולגרית ופרמזן מעל לשים קישוא ולפזר גבינה צהובה ולגלגל את הלזניה..
4
בתבנית פיירקס שמתי כחצי צנצנת רוטב ברילה בתחתית ועליו סידרתי את הגלילות ומעל שפכתי צנצנת שלמה של רוטב שכיסה את הגלילות ומעל פיזרתי גבינה צהובה מגורדת.כיסיתי בנייר כסף.
5
והכנסתי לתנור בחום 190.
6
כ40 דקות-זמן משוער משתנה מתנור לתנור.
7
כשהלזניה מוכנה להוציא מהתנור לתת לה קצת להתקרר לפני ההגשה שיהיה נח בחיתוך.בהצלחה.חופית אלמקייס❤ .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים