ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילה פסטה פטוצ'יני מבושלת לפי הוראות היצרן.
-
כוס וחצי של מיי בישול הפסטה.
-
-
-
3-4 שיני שום כתושות (אפשר של חברת דורות).
-
15 קוביות קטנות של דג סלמון.
-
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול (250 מ"ל).
-
100 גרם פתיתי גבינת פרמזן.
-
100 גרם פתיתי גבינה צהובה.
-
-
-
-
50 גרם פתיתי גבינה צהובה.
אופן ההכנה
-
1
כאמור, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (מזכירה לכם להשאיר כוס וחצי של מיי בישול הפסטה).
-
2
במחבת להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד להזהבה.
-
3
להוסיף את קוביות הדג סלמון ולטגן קלות .
-
4
להוסיף את קוביות השום (זהירות ממש חצי דקה כדי לא לשרוף את השום).
-
5
מוסיפים את השמנת לבישול ומי בישול הפסטה ומערבבים כ-5 דקות.
-
6
מוסיפים את פתיתי גבינת הפרמזן, פתיתי גבינה הצהובה, מתבלים במלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט וממשיכים לבשל עוד כ-2-3 דקות.
-
7
יוצקים את הרוטב על הפסטה המוכנה ומערבבים קלות וזוללים... .
-
8
טיפ: ל"אוהבי הפטריות", אפשר להוסיף למתכון סלסלת פטריות חתוכות מטוגנות .
-
9
בתיאבון. אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
כאמור, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (מזכירה לכם להשאיר כוס וחצי של מיי בישול הפסטה).
2
במחבת להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד להזהבה.
3
להוסיף את קוביות הדג סלמון ולטגן קלות .
4
להוסיף את קוביות השום (זהירות ממש חצי דקה כדי לא לשרוף את השום).
5
מוסיפים את השמנת לבישול ומי בישול הפסטה ומערבבים כ-5 דקות.
6
מוסיפים את פתיתי גבינת הפרמזן, פתיתי גבינה הצהובה, מתבלים במלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט וממשיכים לבשל עוד כ-2-3 דקות.
7
יוצקים את הרוטב על הפסטה המוכנה ומערבבים קלות וזוללים... .
8
טיפ: ל"אוהבי הפטריות", אפשר להוסיף למתכון סלסלת פטריות חתוכות מטוגנות .
9
בתיאבון. אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים