הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים 250 גרם קצפת צמחית, כוס מים, מוסיפים 3 כפות אינסטנט לקצפת יציבה, מוסיפים מחית תות, 50 גרם שוקולד לבן מומס, מעבירים לשקית זילוף (ללא צנתר).
מקציפים 250 גרם קצפת צמחית, כוס מים, מוסיפים 3 כפות אינסטנט לקצפת יציבה, מוסיפים מחית מנגו, 50 גרם שוקולד לבן מומס, מעבירים לשקית זילוף (ללא צנתר)..
מזלפים בכוס קינוח משני הטעמים, מקשטים עם שוקולד מריר מגורד או פקאן מסוכרים...
שלכן באהבה אתי ממן....