1 חבילה ביצי הפתעה שקופות (ניתן להשיג בכל חנות של חד פעמי)
אופן ההכנה
1
טוחנים ביסקווטים לפירורים. מקציפים ריצ' אחד עם פודינג וניל ואבקת הנוגט. את הריצ' הנותר מקציפים בניפרד לקצפת לבנה ויציבה..
2
ההרכבה: שמים את קרם הנוגט בתוך שקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב גדול ומזליפים מעט לכל ביצה. מקשטים מעל עם מעט סירופ מייפל. מעל סירופ המייפל מפזרים כפית פירורי ביסקוויטים, ומעל פירורי הביסקוויטים מזליפים קצפת לבנה (גם פה ניתן להעזר בשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול). מעל הקצפת מפזרים מעט ברס לוז וסוגרים עם החלק העליון של הביצה..
3
בהנאה רבה לילך:-).
1
טוחנים ביסקווטים לפירורים. מקציפים ריצ' אחד עם פודינג וניל ואבקת הנוגט. את הריצ' הנותר מקציפים בניפרד לקצפת לבנה ויציבה..
2
ההרכבה: שמים את קרם הנוגט בתוך שקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב גדול ומזליפים מעט לכל ביצה. מקשטים מעל עם מעט סירופ מייפל. מעל סירופ המייפל מפזרים כפית פירורי ביסקוויטים, ומעל פירורי הביסקוויטים מזליפים קצפת לבנה (גם פה ניתן להעזר בשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול). מעל הקצפת מפזרים מעט ברס לוז וסוגרים עם החלק העליון של הביצה..