אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

1,454
צפיות

קינוח אישי קרם לימון

המתכון של
קינוח אישי קרם לימון

השילוב המנצח של חמצמץ ומתוק

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקרם: (כוסות חד''פ לשתייה חמה)
  • כוס ורבע סוכר
  • שקית סוכר וניל (10 גר')
  • 3 ביצים L
  • 2 כפות קורנפלור
  • חצי כוס מיץ לימון
  • 50 גר' חמאה
  • 50 גר' שוקולד לבן
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ''ל)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • לתחתית
  • 150 גר' פתי בר
  • חצי כוס אבקת שקדים טחונים
  • 100 גר' חמאה מומסת
  • אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר טורפים ללא הפסקה סוכר, סוכר וניל, ביצים וקורנפלור עד קבלת תערובת אחידה..


  • 2

    מוסיפים מיץ לימון וממשיכים לטרוף כמה דק' עד שהקרם מסמיך..


  • 3

    מסירים מהאש..


  • 4

    מוסיפים חמאה ושוקולד לבן ומערבבים עד שנמסים בקרם..


  • 5

    מצננים היטב במקרר חצי שעה..


  • 6

    לתחתית:.


  • 7

    מרסקים את הביסקוויטים, מוסיפים את אבקת השקדים ומערבבים..


  • 8

    מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב..


  • 9

    מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקבלת קצף יציב..


  • 10

    מעבירים שני שליש מכמות הקצפת לקרם הלימון ומערבבים לתערובת אחידה..


  • 11

    לשליש הנותר מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים בעדינות..


  • 12

    להרכבת הקינוח:.


  • 13

    מניחים בתחתית הכוס 2 כפות גדושות פירורים ומיישרים מעט..


  • 14

    מניחים מעליהם 3 כפות גדושות קרם לימון..


  • 15

    מעל מניחים שוב 2 כפות פירורים..


  • 16

    מעל מזלפים תלולית של קצפת..


  • 17

    שומרים בקירור..


1

בסיר טורפים ללא הפסקה סוכר, סוכר וניל, ביצים וקורנפלור עד קבלת תערובת אחידה..


2

מוסיפים מיץ לימון וממשיכים לטרוף כמה דק' עד שהקרם מסמיך..


3

מסירים מהאש..


4

מוסיפים חמאה ושוקולד לבן ומערבבים עד שנמסים בקרם..


5

מצננים היטב במקרר חצי שעה..


6

לתחתית:.


7

מרסקים את הביסקוויטים, מוסיפים את אבקת השקדים ומערבבים..


8

מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב..


9

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקבלת קצף יציב..


10

מעבירים שני שליש מכמות הקצפת לקרם הלימון ומערבבים לתערובת אחידה..


11

לשליש הנותר מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים בעדינות..


12

להרכבת הקינוח:.


13

מניחים בתחתית הכוס 2 כפות גדושות פירורים ומיישרים מעט..


14

מניחים מעליהם 3 כפות גדושות קרם לימון..


15

מעל מניחים שוב 2 כפות פירורים..


16

מעל מזלפים תלולית של קצפת..


17

שומרים בקירור..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים