מאת: זוהר .ק.
טיפ מגניב להכנת ציפס טיפה קריספי ופחות לוקח שמן: במסננת דקה הניחי את רצועות הציפס שהם יבשים לחלוטין מעל לפדר בקונפלור להקפיץ את המסננת כך שהקונפלור יעטוף את הציפס מכל הכיוונים ולטגן.ממש ממש נחמד😘😘😘😘
הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטיפ מגניב להכנת ציפס טיפה קריספי ופחות לוקח שמן: במסננת דקה הניחי את רצועות הציפס שהם יבשים לחלוטין מעל לפדר בקונפלור להקפיץ את המסננת כך שהקונפלור יעטוף את הציפס מכל הכיוונים ולטגן.ממש ממש נחמד😘😘😘😘