טיפים

פורסם 11/05/2015 | 16:10
טיפים לעוגת גבינה אפויה גבוהה
מאת: Dor Ben Dayan Amgar

לקראת שבועות- הסוד לעוגת גבינה אפויה גבוהה.. הוא שאין סוד!! לא משנה מה המתכון צריך לעבוד עפי כמה כללים: 1.להשתמש ברינג עם שוליים גבוהים ולצפות אותו בנייר אפייה ונייר כסף, אני קניתי רינג ב30 שח!!וכמובן לא למלא אותו לגמרי בבלילה.. להשאיר רווח קטן שיוכל לתפוח. 2.להכניס תבנית של מים מתחת לעוגה 3. סבלנות..לא לפתוח את דלת התנור ולהשמע להוראות! 4.להשאיר את העוגה בתנור עד לצינון מלא ולא לפרוס אותה עד אשר היתה במקרר לפחות כמה שעות ורצוי ללילה.בהצלחה!!