טיפים

פורסם 12/12/2020 | 15:07
מאת: מוטי ש

רוטב פסטו ואי אני מת על זה , אבל..... רוטב פסטו אמיתי , זה חלבי נכון? כולל גבינת פרמזן במרכיבים........ ומה עם שומרי כשרות לנו לא מגיע פסטו....???? דווקא כן גם אנחנו יכולים, רק במקום גבינת הפרמזן החלבית, הנה תחליף: קחו כ-100-150 גרם אגוזי קשיו, חלטו אותם במים רותחים כ-10 דקות, הוציאו, יבשו אותם היטב (נגבו במגבת יבשה) ואז טחנו אותם בתוך מרכיבי רוטב הפסטו ,דהיינו הבזיליקום השום, צנוברים(לא ,,!!! אגוזי הקשיו, הם לא במקום הצנוברים, אלא תחליף לפרמזן) מלח פלפל שחור ושמן הזית,. (וואו זה טעים ממש כמעט כפרמזן על אמת ). והרי לכם. פסטו כשר למהדרין.......בתיאבון לכם 🙂🙂