מאת: אורטל עמוס
אם נשארו לכן מעט קציצות בשר מהתבשיל של אתמול- הכינו פסטה חדשה, פוררו במזלג את הקציצות ברוטב שנותרו, והכניסו לסיר הפסטה. קיבלתם פסטה בולונז בקלילות וגם לא זרקנו את האוכל של אתמול (*לא מאפשר מחיקת תמונות משום מה)
הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאם נשארו לכן מעט קציצות בשר מהתבשיל של אתמול- הכינו פסטה חדשה, פוררו במזלג את הקציצות ברוטב שנותרו, והכניסו לסיר הפסטה. קיבלתם פסטה בולונז בקלילות וגם לא זרקנו את האוכל של אתמול (*לא מאפשר מחיקת תמונות משום מה)