מאת: עינב 🌷
אם אתם מכינים סלק חי, אתם בוודאי יודעים שהוא צובע את כל מה שלידו... כדי שהסלק לא יצבע, וישאיר צבע גם לאחרים 😉, שטפו אותו היטב במסננת אחרי שחתכתם אותו לקוביות/רצועות... ורק אז תוסיפו לסלט.
הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאם אתם מכינים סלק חי, אתם בוודאי יודעים שהוא צובע את כל מה שלידו... כדי שהסלק לא יצבע, וישאיר צבע גם לאחרים 😉, שטפו אותו היטב במסננת אחרי שחתכתם אותו לקוביות/רצועות... ורק אז תוסיפו לסלט.