טיפים יעילים לשימוש בג'לטין

טיפים יעילים לשימוש בג'לטין

נגמרו התירוצים!!! מהיום גם אתם יכולים לייצר עוגות ג'לי מרשימות אפילו אם אין לכם טיפת נסיון. קבלו טיפים יעילים ופרקטיים לשימוש בג'לטין

השריה

לפני שימוש בג'לטין בעוגות קרות, קינוחי ג'לי, מוס, גלאסז' וכדומה, יש להשרות אותו במים קרים . השריה במים חמים פוגעת בתהליך הקרישה של הג'לי.

צינון וייצוב -

קינוחים המכילים ג'לטין יש לצנן לפחות 6 שעות במקרר, כשהמצב האופטימילי הוא קירור של 24 שעות.

זירוז תהליך הייצוב

כדי לזרז את תהליך התקרשות הג'לטין ניתן להקפיא את הכלים אליהם עתידים ליצוק את המסה.

שילוב פירות בקינוחי ג'לטין

ניתן לשלב פירות בקינוחי ג'לטין. בקיווי, אננס טרי, פפאיה, גויאבה ומנגו יש אנזים שמפרק את הג'לטין ולכן על מנת לשלב אותם בקינוח בהצלחה, יש לטבול אותם במים רותחים לפני הוספתם לג'לי.

פתרון טבעוני

התחליף הטבעוני לג'לי הוא אגר אגר. יחסי ההמרה: במתכון שמכיל 40 גרם ג'לטין יש להחליף את הג'לטין ב - 24 גרם אגר אגר.

עבודה עם צבעי מאכל וג'לי

בקינוחי ג'לי תלת מימדיים יש לעבוד עם הצבעים כשעה לאחר הכנתם או ריכוכם במיקרוגל. הצבעים צריכים להיות סמיכים על מנת להביא לתוצאות אופטימליות ולעבודה קלה ונוחה עם מחטי ההייטק.

אחסון במקרר - 

את קינוחי הג'לטין יש לשמור במקרר בכלים סגורים על מנת למנוע היווצרות קרום קשה בחלקו העליון של הקינוח.

חילוץ עוגת ג'לי -

מעוצבת על מנת לחלץ את קינוחי הג'לי באופן היעיל ביותר יש לטבול אותם בקערה גדולה יותר מלאה במים רותחים.

מירכוז - 

מומלץ להרטיב את הצלחת לפני שמניחים עליה את קינוח הג'לי, כך ניתן יהיה להזיז את הקינוח בחופשיות ולדאוג למירכזו.

קינוחים המשלבים ג'לי ודפי טרנספר - 

כדי להעביר ציורים מדפי טרנספר לקינוח ג'לטין יש לחלץ את העוגה כשעה לפני תחילת ההליך ולשמור אותה במקרר עד לרגע ההעברה. מומלץ לבצע את ההעברה קרוב ככל הניתן למועד הגשת העוגה.

ג'לטין מקצועי וחומרי גלם מבית מלכת הג'לי תוכלו לרכוש און ליין 

לסדנאות מקצועיות וחוויתיות לעיצוב בג'לטין מוזמנים לחייג 052-8709060