לןגן

עוף חמוץ מתוק בטמפורה

מאת: פיבי רוקח, פורסם: 06/10/2016 | 14:58
עוף חמוץ מתוק בטמפורה

תקציר המתכון: ניסיתי מאות מתכונים, אבל זה בהחלט המתכון המנצח!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבלילה

לרוטב החמוץ מתוק

אופן הכנה

  1. לערבב את כל חומרי הבלילה.

  2. לחמם סיר של שמן עמוק, לטבול את ריבועי העוף בתערובת הבלילה ולטגן היטב עד הזהבה,

  3. להוציא לנייר סופג ולאחר מכן להעביר לכלי רחב.

  4. בנתיים לחמם במחבת יחדיו את כל החומרים של הרוטב ולשפוף על ריבועי העוף המטוגנים.

  5. בתאבון!