לןגן

פסטייה

מאת: פיבי רוקח, פורסם: 06/10/2016 | 14:42
פסטייה

תקציר המתכון: פסטייה מרוקאית רק שאת הבשר יונים החלפתי בפרגיות או בשר טחון

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצלים לרצועות דקות ומטגנים במחבת עם מעט שמן

  2. מוסיפים את הבשר טחון/ פרגיות

  3. ומטגנים היטב עד להשחמה

  4. מוסיפים תבלינים לפי הטעם מכל דבר

  5. ולבסוף את השקדים, התאנים והשזיפים

  6. מקררים את התערובת

  7. במחבת נקייה ומשומנת מניחים עלה פילו ומשמנים אותו, {כך עושים 3 פעמיים}

  8. ממלאים את המחבת בתערובת הקרה שהנחנו בצד

  9. סוגרים את הצדדים של העלים כלפי פנימה ומעליהם מניחים עוד עלה פילו משומן ואת הצדדים שלו דוחפים כלפי מטה לתחתית המחבת {כך עושים פעמיים}

  10. נוצר עיגול יפה וחלק.

  11. מטגנים על אש נמוכה במשך רבע שעה בערך עד שמציצים וזה שחום מלמטה

  12. הופכים על צלחת רחבה ושטוחה וכך גם עושים מהצד השני

  13. להגשה יפה מפדרים באבקת סוכר ומקלות קינמון מעל