לןגן

בצל וכרוב ממולא בבשר ואורז..

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 06/10/2016 | 12:46
בצל וכרוב ממולא בבשר ואורז..

תקציר המתכון: בצל וכרוב ממולא מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצלים לקלף לעשות חתך באורך בצד לא עד הסוף..

  2. לרכך במיקרוגל במשך 8 דקות..להפריד עלים..

  3. את הכרוב לרכך במיקרוגל

  4. במשך 10 דקות לחתוך את הראש להפריד עלים ואת הגזע..

  5. מילוי..

  6. לערבב בשר טחון עם בצלים קצוצים אורז תבלינים ושמן..

  7. למלא את הבצלים והכרוב..

  8. להניח בסיר..

  9. להוסיף תבלינים רסק עגבניות לכסות במים..

  10. לתת רתיחה.

  11. להנמיך ללהבה בינונית..

  12. לבשל 30 דקות..

  13. להעביר לתנור 150 מעלות לעוד שעה..

  14. מעדן