לןגן

פרגיות ממולאות בבשר אורז וצנובר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 05/10/2016 | 07:58
פרגיות ממולאות בבשר אורז וצנובר

תקציר המתכון: פרגיות רכות וטעימות בטירוף

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצלים הקצוצים בשמן..להוסיף את הבשר טחון ולפורר טוב עם המזלג להוסיף תבלינים וצנובר..

  2. לצנן ולסנן..

  3. לבשל את האורז בישול מלא ולאחד בין התערובות

  4. את הפרגיות לנקות לשטוף

  5. ולהמליח מכל הצדדים.

  6. לשים מהמלית בקצה ולגלגל ..

  7. לערבב פפריקה עם שום דבש ושמן ומלח ולעסות טוב את הפרגיות..

  8. להניח בתבנית עם ניר אפיה..

  9. לפזר בצל שיני שום רוזמרין ועגבניות שרי...

  10. לכסות עם ניר כסף..

  11. תנור שחומם מראש על 200 מעלות עד הזהבה..

  12. להוציא את ניר הכסך לעוד רבע שעה .