תבשיל שעועית לקוסקוס
מאת: סיגל שרביט, פורסם: 04/10/2016 | 09:42
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
תבשיל שעועית לקוסקוס
-
חצי קג שעועית לבנה מושרית
-
חצי קילו בשר
-
3 בצלים גדולים קצוצים
-
1/3 כוס שמן
-
200 גרם רסק עגבניות
-
5 כוסות מים
-
3/4 כף שום כתוש
מטגנים את הבצל שיזהיב. מוסיפים את השום עם מעט מים (להנמיך את הלהבה) לטבל ב
-
1 כפית פלפל שחור
-
1 כף א. מרק
-
2 כפות פפריקה (אפשר לגוון עם חריף)
-
1 כפית כמון
-
קורט סוכר
-
מלח
-
1/2 כפית קנמון טחון
אופן הכנה
-
מערבבים היטב. מוסיפים בשר, רסק, שעועית ומים. לערבב היטב. בישול כשעתיים על אש נמוכה.
-
*טיפ: מומלץ להוסיף 1/4כף תבלין לקציצות.