תקציר המתכון: הקינוח המווושלם!
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בסיר קטן נחמן את הכוסות חלב , יחד עם הסוכר ושוקולד החלב עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
נניח בצד להתקררות (טמפרטורת החדר)
בנתיים , נתחיל להקצין קצפת צמחית ומוסיף אליה את האינסטיג פודינג.
נכניס את הקצפת למקרר להתקררות.
בנתיים,ניקח בלנדר נעביר את השוקולד שהכנו לבפנים נוסיף את האינסטיג פודינג .
נמלא את הכוסות בחצי מהקרם השוקולד שערבבנו.
נכניס למקרר מעט ,בנתיים נעביר את הקצפת לשקית זילוף.
לאחר בערך 10 דקות נוציא את השוקולד מהמקרר , נזלף את הקצפת לכוסות
להכניס לקירור לפחות שעתיים
שיהיה בתאבון (: