לןגן

מילקי ביתי

מאת: נטלי , פורסם: 03/10/2016 | 17:50
מילקי ביתי

תקציר המתכון: הקינוח המווושלם!

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן נחמן את הכוסות חלב , יחד עם הסוכר ושוקולד החלב עד שהשוקולד נמס לחלוטין.

  2. נניח בצד להתקררות (טמפרטורת החדר)

  3. בנתיים , נתחיל להקצין קצפת צמחית ומוסיף אליה את האינסטיג פודינג.

  4. נכניס את הקצפת למקרר להתקררות.

  5. בנתיים,ניקח בלנדר נעביר את השוקולד שהכנו לבפנים נוסיף את האינסטיג פודינג .

  6. נמלא את הכוסות בחצי מהקרם השוקולד שערבבנו.

  7. נכניס למקרר מעט ,בנתיים נעביר את הקצפת לשקית זילוף.

  8. לאחר בערך 10 דקות נוציא את השוקולד מהמקרר , נזלף את הקצפת לכוסות

  9. להכניס לקירור לפחות שעתיים

  10. שיהיה בתאבון (: