לןגן

חורשט

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 02/10/2016 | 10:39

תקציר המתכון: בסד מאכל פרסי קוביות בשר בקר עם המון ירק ולימון פרסי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם הירק קוצצים את כל הירק גם הבצל הירוק מחממים בוואק שמן מוסיפים את הירק ומטגנים בעירבוב כל הזמן מוסיפים את השמבלילה מטגנים עד שצבעו של הירק משתנה

  2. בסיר לשים את השמן לחמם להוסיף את הבצל לטגן עד לשקיפות

  3. להוסיף את הבשר לערבב לבשל חמש דקות להוסיף את הירק שטיגנו להוסיף את השעועית 5 כוסות מים רותחים לערבב לבשל 10 להוסיף את מיץ הלימון ואת הלימון היבש להוסיף את התבלינים לערב לבשל שעתיים לבדוק טעמים ולבשל עוד חצי שעה

  4. להגיש על מצע של אורז לבן