לןגן

לחם טחינה עם יאנסון. אחד מסדרת הלחמים שלי. יאמיייייייי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 30/09/2016 | 14:57
לחם טחינה  עם יאנסון. אחד מסדרת הלחמים שלי. יאמיייייייי

תקציר המתכון: הלחם רך. מאד אוורירי. טעים מאד נענתי לבקשתכם.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה ליצוק כל החומרים. לערבב היטב.

  2. ליצוק לתבנית מרופדת בנייר אפיה, אינגלש.

  3. בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אפיה 1/2 שעה.

  4. שיטת קיסם במרכז הלחם.