לןגן

ספינג'

מאת: מיטל חיות, פורסם: 29/09/2016 | 22:16
ספינג'

תקציר המתכון: אין אחד שלא אמר שזה הספינג' הכי טעים שאכל!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש הכל הבצק צריך להיות דביק. ללוש לפחות 5 דק'

  2. לתת לו לתפוח שעה . שוב ללשוש ועוד שעה תפיחה.

  3. לחמם שמן עמוק . ללטגן בצל עם כפית סוכר להוסיף רצועות גמבה וגזר להמשיך לטגן עד שהכל ממש ממש שחום.

  4. להוסיף עגבניה חתוכה לקוביות לחכות עד שכל הרטבים שלה מצטמצמים..

  5. ראש של שום (כמובן שיניים נקיות )

  6. להמשיך לטגן

  7. להוסיף כפית סודה לשתייה כף רסק

  8. וחצי כוס מים 2 כפות מרק עוף פלפל שחור וטיפה כרכום. לערבב לקבלת רוטב סמיך לסדר את הדגים להנמיך להבה ולסגור את הסיר.

  9. בקערה לקצוץ כוסברה שלוש כפות פפריקה מתוקה לסחוט לימון אחד וחצי כוס שמן לערבבב. ולשפוך מעל הדג.

  10. לעשות ערבוב מרוקאי...20 דק' להבה נמוכה עם סיר סגור. ובתאבון!!!

  11. **טים חתיכת גזר בשמן לצבע ולניקיון.

  12. לדים קערת מים . לטבול את היד במים לקחת חופן בצק לעשות עיגול עם חור וישר לשמן עד להזהבהה