לןגן

תחתיות ארטישוק ממולאות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 29/09/2016 | 11:42
תחתיות ארטישוק ממולאות

תקציר המתכון: מנה ראשונה נהדרת קלה וטעימה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ארטישוק ממולא בבשר

  2. לוקחים חצי קילו בשר ומוסיפים:

  3. בצל מגורד , כוסברה ופטרוזיליה קצוצים, 1 פפריקה מתוקה מעושנת , 1/2 כפית כורכום ,1/2 כפית ראס אל חנות מלח קורט פלפל שחור רגיל לגרד אגוז מוסקט 3 כפות קמח מצה או פירורים רגילים להוסיף 1 ביצה 1/3 כוס מי סודה 2 כפות שמן ללוש הייטב ...

  4. מערבבים היטב וממלאים את תחתיות הארטישוק ...לישפוך מים רותחים על התחתיות ארטישוק הקפואות לפני המילוי כ10 דקות ..

  5. בסיר מטגנים בצל קצוץ עם 3 כפות שמן , מוסיפים 3 שיני שום כתושים , 6 גיבעולי סלרי חתוכים ומקולפים 1 כפית כורכום 1/2 כפית פפריקה מתוקה פלפל שחור גרוס כף מרק בצל ....להוסיף בערך 2 וחצי כוסות מים רותחים לסדר את התחתיות בפנים ממולאות עם הבשר לתת בישול חצי שעה להוסיף שקית רוטב צלי מהולה עם 1/4 כוס מים לשפוך מעל לעוד 10 דקות לכבות ולהגיש בהצלחה אורה....