לןגן

צלי עוף עם ארטישוק ירושלמי וערמונים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 29/09/2016 | 07:30
צלי עוף עם ארטישוק ירושלמי וערמונים

תקציר המתכון: צלי עוף עם ארטישוק ירושלמי וערמונים מנה טעימה ומרשימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשחים בצלים בשמן

  2. לשרוף אותם לצבע כהה מאוד..

  3. את העופות להמליח ולפלפל מכל הצדדים.

  4. להוסיף את שיני השום

  5. להוסיף את העופותלסיר לכסות במים

  6. לתת רתיחה להנמיך להבה

  7. לבשל 40 דקות.

  8. את תפוחי האדמה וארטישוק להזהיב בשמן במחבת ולהוסיף לסיר.

  9. להוסיף את הערמונים..

  10. מלח פלפל שחור .

  11. אם חסר נוזלים להוסיף..

  12. לבשל על להבה נמוכה 30 דקות..

  13. לנענע מידי פעם את הסיר.

  14. לטעום לתקן תיבול..