לןגן

שבקייה

מאת: מיטל חיות, פורסם: 29/09/2016 | 05:09
שבקייה

תקציר המתכון: קינוח מושלם לחג גם פרווה גם אי אפשר להפסיק לאכול! וגםםם מלא דבששש🐝🐝🐝🐝

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

סירופ דבש

אופן הכנה

  1. לשים בקערה מים שמן וחומץ לערבב להוסיף אט אט קמח עד לקבלת בצק אחיד רך ונעים(כמו פלסטלינה)

  2. לעשות נקניק ארוך ולתת לבצק מנוחה 10 דק'.

  3. לאחר מכן לחמם שמן עמוק

  4. לרדד כל ריבוע באמצע לחתוך 4 פסים לרוחב, ולהרים פס כן פס לא ולשחק עם הצורה לשים בשמן העמוק עד להזהבה.

  5. להוציא ישר לתוך הדבש.

  6. אופן הכנת הסירופ:

  7. לשים את כל המרכיבים

  8. על אש גבוהה לארח רתיחה להנמיך חצי שעה על אש נמוכה