לןגן

כדורי נסיכת הנילוס ברוטב אדום

מאת: בקי אוסגי, פורסם: 28/09/2016 | 19:45
כדורי נסיכת הנילוס ברוטב אדום

תקציר המתכון: מנה שיכולה להפוך ל-2 מנות: 1. כדורי דג ורוטב 2. מרק טעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לכדורי הדג

לרוטב/מרק

אופן הכנה

  1. לכדורי הדג:

  2. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הכדורים, מערבבים טוב לעיסה אחידה.

  3. יוצרים כדורים קטנים בקוטר של 5-6 ס”מ (פינג-פונג) ומניחים בצד על צלחת.

  4. הכנת הרוטב/מרק:

  5. בסיר בינוני מאדים את הבצל עם 2 כפות השמן עד לשקיפות.

  6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, וכל שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים טוב.

  7. על אש בינונית נותנים רתיחה. וברגע זה מכניסים בזהירות את כדורי הדג.

  8. מנמיכים את האש לבין קטנה לבינונית, ומנערים בזהירות את הסיר

  9. כדי שכל הכדורים יקבלו את המקום שלהם.

  10. מכסים את הסיר עם מכסה חצי פתוח עד שהרוטב מסמיך קלות.

  11. סוגרים ונותנים מנוחה.

  12. עכשיו אפשר להנות מכדורי דג ורוטב וטעים וגם ממרק ארומטי מחמיא.