לןגן

עוגיות ריבה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 28/09/2016 | 08:58
עוגיות ריבה

תקציר המתכון: עוגיות רכות שנמסות בפה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל החומרים מלבד את הקמח..

  2. את הקמח לא להוסיף את כל הקילו להוציא כוס אחת..

  3. שיהיה 750 גרם או עד לבצק רך ונעים..

  4. לא לעבד מידי רק שמתגבש לבצק..

  5. לקמח משטח עבודה קלות לרדד לקרוץ עגולים.

  6. לאפות ב180 רבע שעה..

  7. אין צורך בהזהבה..

  8. לצנן..

  9. לשים ריבה בשקית לזלף ריבב..

  10. ובחלק עם החור לפזר אבקת סוכר ולהדביק..