לןגן

עוגיות פרח במילוי ריבת חלב וקרם נוגט

מאת: זאנט אלון, פורסם: 28/09/2016 | 08:53
עוגיות פרח במילוי ריבת חלב וקרם נוגט

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. במיקסר מערבבים תחילה את כל החומרים היבשים בעזרת וו גיטרה

  2. מוסיפים בהדרגה חצי כוס שמן

  3. 1 כוס מיץ תפוזים

  4. 2 חבילות מחמאה

  5. מעבדים את הכל במיקסר בעזרת וו גיטרה עד לקבלת בצק אחיד

  6. מחלקים את הבצק

  7. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה לפחות

  8. לאחר שהתקרר מוציאים ומתחילים לרדד לצורת מלבן בעובי של כ 1 ס"מ

  9. קורצים פרחים אחד ללא חור באמצע ואחד עם חור באמצע

  10. מחממים תנור ב 180 מעלות

  11. מניחים נייר אפיה על התבנית ומתחילים לסדר את העוגיות

  12. אופים כ 12-15 דקות לא יותר תלוי בתנור

  13. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר במשך 20 דק בטמפרטורת החדר

  14. לאחר שהתקרר מורחים בעוגיות ללא חור ריבת חלב או כל מילוי שרוצים

  15. מפדרים מעל העוגיות עם החורים אבקת סוכר ומניחים בעדינות על העוגיה עם המילוי

  16. בתאבון :)