לןגן

עוגת קוקוס וסולת

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 28/09/2016 | 00:39
עוגת קוקוס וסולת

תקציר המתכון: ממכרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 3 ביצים, כף סוכר, כוס שמן, כוס סולת, חצי כוס קוקוס, חצי כוס קמח תופח, כוס מיץ תפוזים, גרידת תפוז מתפוז, 1 שקית אפיה, כוס שקדים טחונים לערבב את כל החומרים ביחד לפזר ב 2 תבניות אינגליש קייק לאפות ב 180 מעלות לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה לבנתיים להכין סירופ 2 כוסות מים וכוס סוכר להרתיח על הגז להוסיף חצי כפית מיץ לימון ומספר טיפות של תמצית שקדים (לא הכרחי) את הסירופ לשפוך על העוגה שפרסנו ולפזר קוקוס מעל