לןגן

סלט מטבוחה

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 28/09/2016 | 00:23
סלט מטבוחה

תקציר המתכון: עם המון סבלנות ואהבה יוצא מעדן

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חומרים: 15 - 10 עגבניות רכות שמים במים רותחים וקולפים את הקליפה 2 גמבה גדולה שורפים בתנור ומקלפים את הקליפה 2 פלפל חריף שורפים ומקלפים את הקליפה 10 שיני שום חלק קצוצות חלק כתושות 2 כפות פפריקה מתוקה 1 כף שטוחה מלח 2 כפות סוכר 3 כפות שמן (רק בסוף) הכנה: לחתוך את העגבניות הקלופות לקוביות להוציא נוזלים (מעיכה של העגבנייה) שמים את העגבניות בסיר כאשר רותח להנמיך את הלהבה אחרי כמעט שעה מוסיפים את הגמבה, פלפל חריף ושום ומערבבים היטב. מבשלים על אש קטנה - בינונית עד לצמצום הנוזלים. לאחר מכן מוסיפים את התבלינים הפפריקה והמלח. לאחר 10 דקות נוספות להוסיף את הסוכר. לקראת סיום מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. בתיאבון יצא לכם מטבוחה כמו ריבה