לןגן

סלט סלק עלים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 28/09/2016 | 00:15
סלט סלק עלים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף טוב את עלי הסלק (בדרך כלל יש חול) לחתוך לרצועות כולל גבעולים לאדות בסיר ללא תבלינים וללא נוזלים הסלק מפריש נוזלים אש בינונית כאשר הסלק מוריד נפח על אש קטנה להוסיף שום כתוש, פפריקה כף, מלח כפית, כמון חצי כפית, ומיץ מלימון אחד או 2 כפות מיץ לימון כאשר הכל מתרכך והסלק מוכן להוסיף 2 כפות שמן לערבב ולבשל עוד 10 דקות.