לןגן

אגסים ביין

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 27/09/2016 | 19:40
אגסים ביין

תקציר המתכון: טעים מאוד שלא תתמכרו

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אגסים ביין לקלף 6 אגסים לחצות לחצי להוריד גלעינים להרתיח בסיר 2 כוסות יין מתוק לתבל : פלפל שחור גרוס חתיכת סרט מלימון 2 מקלות וניל חצויים 1 כוס סוכר חצי כף קינמון להכניס לתוך הנוזל את האגסים החצויים כאשר רותח להנמיך את הגז לבינוני לבשל 40 דקות ומדי פעם להפוך את האגסים שייספג בהם הנוזל לצמצם את הנוזל עד שנהיה סירופ סמיך אפשר להגיש עם כדור גלידה וניל או עם שמנת מתוקה