לןגן

בשר לשון וצלפים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 27/09/2016 | 19:24
בשר לשון וצלפים

תקציר המתכון: מתכון מעולה וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר לשון וצלפים :

  2. לבשל את הבשר במים להוריד את הקליפה מהלשון לקרר ולפרוס לפרוסות דקות להכין רוטב:

  3. לטגן פלפל אדום רצועות, 2 שיני שום פרוס להוסיף כף מרק עוף, כפית מלח, רבע כפית כורכום, להוסיף מים וצלפים לערבב טוב ביחד להוסיף את חתיכות הבשר להוסיף כף קורנפלור בכדי להסמיך את הרוטב לסחוט מיץ מלימון (או 2 כפות מיץ לימון) ולבשל עד שהרוטב מתאדה לקראת הסוף לפזר כוסברה קצוצה