לןגן

קציצות בשר וערמונים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 27/09/2016 | 19:06
קציצות בשר וערמונים

תקציר המתכון: טעים ומתאים לראש השנה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתערובת הקציצה חצי קילו בשר טחון פטרוזיליה וכוסברה קצוצה בערך 2 כפות מכל אחד, לרסק בצל, 2 כפות פירורי לחם, מלח לפי הטעם, פלפל שחור גרוס חצי כפית, רבע כפית כורכום, רבע כפית כמון, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית צ'ילי גרוס לערבב את כל התבלינים עם הבשר ולהניח במקרר ל 20 דקות לטגן על אש בינונית שלא יישרף ממש מעט אגוזים, פיסטוק, צנוברים, בסיר נוסף לטגן בצל ולהוסיף כפית סוכר חום לחתוך 6 משמשים, להוסיף צימוקים לתערובת של הפיצוחים ואת הכל להוסיף על הבצל המטוגן לערבב טוב ולשפוך כוס וחצי מים ולתבל בתבליני הקציצה להוציא את הבשר מהמקרר להכין קציצות קטנות ולהניח בסיר בערך חצי שעה על אש בינונית אחרי חצי שעה להוסיף ערמונים ולבשל עוד 10 דקות ולהשאיר מעט רוטב מעדן אליפות