לןגן

צלי בשר עם בטטה קסביה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 27/09/2016 | 16:57
צלי בשר עם בטטה קסביה

תקציר המתכון: מנה בית חגיגית וטעימה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר עם בטטה קסביה

  2. פרוסות בשר צלי כתף מספר 5 אפשר עם 8 שריר גם טוב מוכנות אחרי בישול עד רכות.

  3. לטגן4 שיני שום פרוסים עם 4 כפות שמן רגיל לערבב זהירות לא לשרוף את השום להוסיף את פרוסות הבשר המבושלות ומעל את התפוחי אדמה ירושלמי נקיים העזרו בקולפן להוסיף 3 כוסות ציר בשר או לחילופין מים לתת לזה רתיחה לתבל 1/4 כפית מלח גס 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית כרכום 1/4 כפית פפריקה 1 כפית מרק עוף 4 חוטי זעפרן רצוי לא חובה לקצוץ כוסברה כ1/2 כוס לתת לזה להיתבשל עד גמר הנוזלים כ45 דקות ...בהצלחה אורה ....