לןגן

לחמניות ממולאות בבשר ופטריות בצורת דג.

מאת: ריקי גבאי, פורסם: 27/09/2016 | 15:25
לחמניות ממולאות בבשר ופטריות בצורת דג.

תקציר המתכון: דג זהב שיעשה לכם את החג ועוד ימשיכו לדבר עליו גם אחרי החג

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל ים עד הזהבה

  2. מוסיפים את השום ולאחר מכן את הפטריות. בשר ושאר תבלינים כרבע שעה עד שהבשר שינה גוון וכמעט אין נוזלים. מוסיפים את הביצים הקשות ומצננים. לאחר מכן ממלאים את הלחמניות