קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
כרוב ובצל ממולא בבשר מבעוד יום מקפיאה כרוב בפריזר מצרכים : אופן ההכנה : להפשיר את הכרוב ולפרק את העלים לטגן בצל כשמזהיב להוסיף את הבשר והאורז פלפל אנגלי, מלח, פלפל ולהמשיך לטגן 5 דקות עד שהבשר מחליף את צבעו (לא חי) למלא את עלי הכרוב מהתערובת של הבשר עם האורז ולקפל כמו סיגר אבל אם נעילה מהקצוות (שלא יפול המילוי) לפזר בסיר שני שום ומסמרי ציפורן לסדר את הכרוב שמילאנו מעל (בסיר שטוח צפוף ) לשפוך מעל את 2 הכוסות עם מרק העוף קינמון ולבשל במשך שעה על אש נמוכה לקראת הסוף להוסיף את הלימון ולפזר פטרוזיליה והשינוי שעשיתי היום הוספתי סילאן גם ברוטב וגם במילוי