לןגן

צלי בשר להכנה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/09/2016 | 19:06
צלי בשר להכנה

תקציר המתכון: חיסכו זמן והיתעסקות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת בשר לפני בישול

  2. רולדת בשר צלי כתף מיספר 5 להכניס לסיר לחץ או לסיר בישול רגיל רק לקחת בחשבון שבסיר רגיל לוקח יותר בישול לקיצור התהליך להישתמש בסיר לחץ למלות מים כחצי גובהה להכניס בצל גדול חתוך לרבעים 4 גרגירי פלפל אנגלי 2 עלי דפנה וכן אפשר להוסיף שורשים מה שאוהבים כפית כרכום כפית פלפל שחור גרוס לבשל כשעה וחצי לסנן את הציר לא ליזרוק לקרר את גוש הבשר לגמרי רק אחרי צינון מלא לפרוס לפרוסות לחלק למנות ולמקפיא גם את הציר לחלק למנות בשקיות ולהקפיא מאוד משדרג את האוכל ....שרוצים לבשל בשר להכין כול רוטב שרוצים לסדר פרוסות בשר מוכנות להוסיף שקית ציר במקום מים מהברז והינה יש לכן צלי מעולה ....בהצלחה אורה.