לןגן

קובה

מאת: דבי , פורסם: 26/09/2016 | 18:59

תקציר המתכון: הקובה הכי רכה טעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ להוסיף בשר טחון ולטגן לתבל מלח פלפל קינמון להוסיף כוסברה קצוצה ולטגן עוד דקה לקרר

  2. בינתיים להכין הבצק קילו סולת וכפית מלח לערבב לשפוך מעל 4 כוסות מים להניח בצד לחצי שעה ואז ללוש מעט רצוי שהמרק יהיה מוכן קודם כי הקובה עדינה

  3. למרק לשים בסיר מים ושמן להוסיף רצועות כרפס לבשל לתבל מלח פלפל פפריקה וקינמון להוסיף חתיכות דלעת לבשל לקחת להניח קערה עם מים ליד לקחת כדור להניח על השיש הרטוב למלא מהבשר ולסגור( הכל נעשה בידיים רטובות) להוסיף לסיר לקראת הסוף להוסיף אבקת מרק עוף ורסק עגבניות ולבשל להסמכה דבי ממן😜