קציצות בתוך פלחי ארטישוק ברוטב עגבניות
מאת: Shiran , פורסם: 26/09/2016 | 10:56
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
לקציצות
-
700 גרם בשר טחון, בקר מעורב עם הודו
-
1 בצל, קצוץ
-
גזר מגורד
-
חופן פטרוזיליה קצוצה
-
תערובת לקציצות של אסם- כף
-
תערובת לתפו"א וירקות- כף
לרוטב
-
4 עגבניות מגורדות
-
חבילה קטנה של רסק עגבניות
-
בצל מגורד
-
פלפל אדום חתוך לרצועות (לא חובה)
-
גזר חתוך לקוביות (לא חובה)
-
תחתיות ארטישוק
אופן הכנה
-
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, כך שתישמר רתיחה עדינה.
-
מערבבים את חומרי הקציצות, יוצרים כדורים ומניחים בעדינות בתוך הרוטב הרותח.
-
מבשלים כשעה על אש נמוכה.