לןגן

אסדו עם בצל וערמונים

מאת: דנה , פורסם: 25/09/2016 | 21:49
אסדו עם בצל וערמונים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן קנולה עדיף בסיר רחב שטוח מטפלון( שלא ידבק)

  2. חטגן על להבה נמוכה בערך 20 ד' שהבצל יהיה שקוף, להוסיף כף נדיבה של סילאן פ.שחור מלח תבלין לצלי אורגנו לערבב

  3. היטב להוסיף את הבשר

  4. לבצל ולהוסיף מים

  5. שיעבור טיפה את הבשר,

  6. להמשיך על להבה בינונית

  7. בערך 30 דק' שהסיר מבעבע להוסיף כף מרק עוף לנענע את הסיר עם

  8. הידיות לא לערבב עם כף,

  9. לחמם תנור למצב אפיה

  10. 120-130 מעלות ולהכניס

  11. את הבשר לתנור למשך

  12. שעה בערך להוסיף את הערמונים שהבשר מתחיל להתרכך, להציץ מידי פעם

  13. ועם כף לקחת מהרוטב

  14. ולהרטיב את הבשר,

  15. לנעוץ סכין לבדוק אם

  16. הבשר רך התבשיל מוכן,

  17. הבצל ישחים יפה בתנור

  18. ויקבל את הטעמים של כל

  19. התבלינים