לןגן

דג חי חריף

מאת: דנה , פורסם: 25/09/2016 | 09:27
דג חי חריף

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף טוב את חתיכות הדג להניח במסננת ולפזר מלח במשך שעה ולהכניס למקרר, בסיר רחב ונמוך להוסיף שיני שום לפחות ראש( מי שלא אוהבת הרבה שום יכולה כמה שהיא רוצה) להוסיף פ.חריף אדום וכוסברה קצוצה, לשטוף את הדג היטב ולהניח בסיר, בקערה קטנה להוסיף חצי כוס שמן כף וחצי פפריקה וכף שטוחה מאוד של מלח לערבב טוב טוב לשפוך על הדג להוסיף בנדיבות כוסברה קצוצה ולהוסיף

  2. מים עד גובהה הדג, על להבה בינונית לתת לרוטב להצטמצם, שהרוטב הצטמצם להכניס לתנור שחומם מראש על 150 למשך 5 דקות בלבד על תוכנית של גריל לא מעבר 5 דקות שהדג לא ישרף והרוטב יגמר, בתאבון