לןגן

צלי בשר עם פטריות

מאת: דנה , פורסם: 25/09/2016 | 00:00
צלי בשר עם פטריות

תקציר המתכון: מנה טעימה בשר עסיסי ורך, מתאים מאוד לחג

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק את הבשר עם 4 עלי דפנה 6 יח' פ.אנגלי

  2. במשך 40 דק' בסיר לחץ לפתוח את הסיר לנעוץ סכין שהבשר רך להוציא מהסיר ולהכניס למקרר שייתקשה מעט שיהיה נוח לפרוס אותו פרוסות

  3. יפות לשמור את הציר של

  4. הבשר להניח בסיר את

  5. הפרוסות בשר שפרסנו

  6. ולהוסיף 6 שיני שום גזר

  7. מגורד גס גמבה אדומה

  8. חתוכה לקוביות כף פ.לבן

  9. חצי כף שטוחה מאוד של

  10. כרכום, כף מלח( תמיד

  11. ניתן להוסיף מלח בסיום

  12. הבישול) 5-6 עלי דפנה,

  13. 6-7 פ.אנגלי, שמן לפי

  14. העין לפחות 3/4 כוס

  15. להוסיף את הציר ששלקנו

  16. את הבשר עד לגובהה

  17. הבשר לתת רתיחה להוסיף

  18. כף מרק עוף ואת הפטריות

  19. לכסות את הסיר על אש

  20. נמוכה עד שמצטמצם

  21. הרוטב ולהוסיף

  22. פטרוזיליה קצוצה לקראת

  23. הסוף ובתאבון לכם בשר

  24. עסיסי רך וטעים🍖🍄