לןגן

עוף ברוטב אננס

מאת: לילך טייב, פורסם: 24/09/2016 | 23:59
עוף ברוטב אננס

תקציר המתכון: טעם מדהים, ניחוח של חגים...

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את ירכיי/כרעיי העוף בתבנית אפייה המיועדת להגשה. מסננים את האננס. שומרים את האננס בכלי נפרד, ואת הנוזלים מערבבים עם אבקת המרק, הסוייה היין והמלח. יוצקים את הרוטב על העוף ומאכסנים במקרר למשך שעתיים (יותר טוב לאחסן אפילו לילה שלם).

  2. מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות. מסדרים את פלחי האננס בין חלקי העוף, מכניסים לתנור ואופים כ-50 דקות. מגישים חם.

  3. שנה טובה וחג שמח מלילך:)