לןגן

בשר וירקות. חגיגה לעיניים

מאת: Tali Darham, פורסם: 24/09/2016 | 22:31
בשר וירקות. חגיגה לעיניים

תקציר המתכון: חגיגה בכל מיני צבעים.. בשר בבישול ארוך בתוספת ירקות וטעם משובח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחילה נבשל את הבשר כשעה וחצי בסיר עם מים, עד כיסוי הבשר.

  2. בסיר נפרד נטגן בצל עד להזהבה, נוסיף לסיר כף כורכום, כף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

  3. נוסיף טבעות של גזר, פטריות, שיני שום ותפ"א ונערבב היטב.

  4. נוסיף את קוביות הבשר שבושלו ונערבב לאיחוד טעמים.

  5. נוסיף 2 כוסות מהמרק של הבשר שבושל ונבדוק טעמים. נבשל כשעה על אש נמוכה. יש לבדוק מידי פעם שלא נגמרו המים. התבשיל מוכן כשהבשר נימוח בפה והירקות רכים. בסיר צריך להישאר מעט מאוד מים.