לןגן

פסטה ירוקה

מאת: אביטל אלקייים, פורסם: 24/09/2016 | 21:42
פסטה ירוקה

תקציר המתכון: טעם שלא תשכחו לעולם

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל פסטה לפי ההוראות

  2. לתגן בצל להוסיף את הכרוב לבן ואת הגמבה לקוביות ולתגן טוב עד שמתאדה

  3. להוסיף את הפסטה

  4. מלח ופילפל שחור ולערבב

  5. לקצוץ את הירק להוסיף שלוש כפות שמן זית מלח ופילפל ושום כתוש לערבב טוב ולהוסיף לפסטה ולערבב