לןגן

עוגת תפוזים רכה וטעימה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 11/05/2015 | 09:00
עוגת תפוזים רכה וטעימה

תקציר המתכון: עוגת תפוזים רכה שלא תפסיקו ליישר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 9, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף גמיש וחלק אך לא נוקשה ולהעביר לקערה. ואז לשים בקערת המיקסר את החלמונים עם יתרת הסוכר והסוכר וניל לערבל עד שתפוח ואז בהדרגה לשפוך את המיץ והשמן ואז את הקמח המנופה עד לאחדות.... לחזור לקערה השנייה ולקחת 3 כפות מהקצף ולערבב מהר וטוב ואז את יתרת הקצץ לשפוך לקערה ולערבב בתנועות קיפול. לשמן 2 תבניות אינגלייש קייק או 24 עוגלה לשפוך את התערובת ולאפות בחום של 150 תנור מחומם מראש בין 40 ל45 דקות אפייה רגילה לא טורבו.

  2. הערה: השתמשתי בכוס זכוכית רגיל עם ידית ובתבניות אינגלייש קיק .