לןגן

תפוח אדמה ברוטב אדום

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 24/09/2016 | 16:26
תפוח אדמה ברוטב אדום

תקציר המתכון: לאוהבי תפוח אדמה כמוני תוספת מושלמת ברוטב מושלם תבשיל רך וטעים.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף תפוח אדמה..לחתוך לרבעים ולהניח במים רותחים בקערה שעה ולסגור.

  2. לבינתיים לקחת סיר לשים שמן לטגן בצל עד לשקיפות להוסיף תבלינים והרסק והשום ולערבב להוסיף מים ואז את התפוח אדמה להרתיח ואז להנמיך בין חצי שעה לשעה מידי פעם לנער את הסיר.